dijous, 11 de maig del 2017

Dijous: mercat i llibres. Mercat de llibres a la Biblioteca de Cocentaina: tot a 0 eurosÉs dijous i a Cocentaina toca mercat. Aquest mes de maig la Biblioteca de Cocentaina s'afegeix a aquesta llarga tradició comercial fent un mercat de llibres, xicotet i sucós. Hem començat avui, però al llarg de tots els dijous del mes trobareu aquest mercat junt a la porta d'entrada de la Biblioteca (venent els productes a la porta, com tradicionalment feien els llauradors).

Els productes que s'ofereixen són més que barats: GRATIS. Llibres de tot tipus, per adults i xiquets, en castellà i valencià, clàssics i moderns, de gran qualitat i en un estat immillorable. Us invitem a vindre, amb la cistella de la compra, i que feu una tria del que més us agrada i se'l emporteu a casa. No són llibres en préstec, són de regal. Tots/es els usuaris/es que ens visiten avui podran fer la compra en aquest MERCAT DE LLIBRES.

Tan sols fiquem dos condicions: que se n'emporteu sols un -ni dos, ni tres,..- i que el llibre que us regalem se'l llegiu. A més, hem editat uns separadors de llibres, com a recordatori d'aquesta activitat, per a que us acompanye en la vostra lectura.

Es preguntareu... d'on surten aquests llibres? Doncs de donacions que ens fan a la biblioteca i que nosaltres tenim repetits. Hem pensat que la millor manera de reciclar-los és fer-los llegir... gratuïtament.

Què! S'animeu a vindre al nostre mercat? Dijous, mercat i llibres. Alimentem el cos, alimentem el cervell.

Us esperem!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada