dilluns, 21 de novembre del 2016

'Versos a galet', presentació del llibre de poesia infantil a la Biblioteca de Cocentaina, divendres 25 novembre a les 18 hores


Aquest divendres estem de festa poètica a la biblioteca municipal doncs es presenta un fantàstic llibre de poesia infantil, Versos a galet. Poemes d'escola i carrer, de Núria Freixa, una gran amiga de la nostra biblioteca. Mestra i bona escriptora, Núria ens presenta un poemari excel·lent per anar gaudint dels versos, a casa i en família o a l'escola, al llarg de tot l'any. Poemes per ensucrar les orelles o per acoronar-nos abans de dormir, per anar al col·le o descobrir el nostre voltant. A més, els poemes s'acompanyen d'unes boniquetes il·lustracions de Marta Mateo i està editat per Neopàtria. Serà el dia 25 de novembre de 2016, a les 18:00 hores, a la sala infantil de la biblio i ens encantaria que ens acompanyareu, papàs i mamàs amb els xiquets i xiquetes.

Escoltarem versos, recitarem poemes tots junts, jugarem amb la poesia i navegarem entre versos. Gaudirem de la bona poesia!!!


Ja sabeu que llegir poesia des de menudets és molt important per al desenvolupament intel·lectual, emocional, lèxic i literari dels xiquets i xiquetes i som els adults els que cada dia devem alimentar-los  amb culleradetes de poesia. No sols de contes s'alimenten els xiquets, malgrat que de vegades, degut al desconeixement dels adults, no els aplega.

Esteu tots i totes invitades!!! Tenim una cita amb la POESIA.

2 comentaris:

  1. Us esperem a tots, petits i grans, perquè la poesia ens fa créixer.

    ResponElimina
  2. Així és, Núria, i gaudiran de la bona poesia amb el teu llibre.

    Besadetes i fins el proper divendres

    ResponElimina