dimarts, 20 de juny del 2017

La Biblio t'informa: últim programa de la temporada (29)


Com ben bé diu el refrany, Tot el que comença, s'acaba.  Com cada dimarts a les 11:30 del matí estem amb vosaltres, però aquest és l'últim programa d'aquesta temporada. Ha estat tot un plaer compartir temps i lectures amb els/es oients de Ràdio Cocentaina dins del seu magazin matinal. Des d'ara s'enceta la nova programació estival a la nostra ràdio i ja no comentarem més llibres, més lectures.

Però el fet de no aparèixer la nostra veu en aquestes ones radiofòniques no suposa que la Biblioteca està tancada, al contrari. Des del dia 26 de juny fins el dia 10 de setembre la Biblioteca de Cocentaina està oberta en horari d'estiu, matí i vesprada. El nou horari estiuenc és de dilluns a divendres, pel matí, de 9:30 a 13:30 hores i per la vesprada de 18 a 20:30 hores, tots els mesos d'estiu.

A més, ja sabeu que de nou aquest any podeu llegir a la Bibliopiscina, dins l'espai de la nostra Piscina Municipal, doncs des del dia 3 de juliol fins al 3 de setembre podreu gaudir d'un grapat de publicacions periòdiques de tot tipus a la vora de la piscina. Revistes i periòdics diàries que us informaran de tot allò que us interessa. Us recordem que per a fer ús de la Bibliopiscina tan sols es necessita el carnet de la piscina o el tiquet d'entrada. Us recordem també les normes per a poder gaudir de la lectura a la fresqueta de la piscina:

-Per poder llegir tan sols necessitem, com us he dit, anar amb el carnet de la piscina o el tiquet. Fem tria del que volem i deixem el carnet en dipòsit.

-No s'agafen les publicacions periòdiques quan encara estem mullats, perquè s'estropegen

-Podem llegir totes les revistes i periòdics que vullgam, però d'un en un, perquè si nosaltres n'acaparem els altres lectors no podem llegir-ne.

-Si el periòdic o la revista que volem llegir no està al moment que nosaltres acudim a la Bibliopiscina... us recomanem que en trieu un altra, així aprofiteu per descobrir noves lectures i fonts d'informació.

-Si no anem a llegir més la publicació periòdica cal tornar-la, per a que altres persones puguen llegir-la.

-Al tornar-les, se'ns tornara també el carnet de la piscina o el nostre tiquet.

Com ja sabeu, perquè vàrem xerrar la setmana de la Motxilla Viatgera, podeu acudir a la Biblioteca i emportar-se en préstec tots els llibres que aneu a llegir aquest estiu. Us recomanem que no mireu sols les novetats, doncs segur que hi ha molts més llibres, súperinteressants, que no heu llegit. Mireu bé i feu una bona tria lectora, emporteu-se ara els llibres i torneu-los abans del 15 de setembre, sense necessitat de renovar el préstec. A la planta baixa trobareu moltes novetats i recomanacions de la biblioteca, però a més, en la primera planta, on està la sala de lectura general, en trobareu moltes més. 

Al llarg de tots aquests programes hem estat xerrant de diferents efemèrides literàries, setmana rere setmana, que ens donava una bona excusa per a recomanar-vos llibres dels autors/es que celebraven el seu aniversari. Per tal de no allargar-se aquesta setmana tan sols us recomanem que doneu una ullada a tots els programes anteriors i aneu picotejant autors/es i obres.

Si voleu donar una ullada a les novetats bibliogràfiques de la biblioteca cal que entreu als nostres taulells de Pinterest: Novetats de la Primavera 2017 i Novetats de l'Estiu 2017.

Aprofitem també per a informar-vos que el proper dijous, 27 de juny de 2017, a les 19:30 de la vesprada, tindrà lloc a la nostra Biblioteca la presentació del llibre de l'autora contestana Marian Espinosa, Una segunda oportunidad. Amb aquesta presentació, a la que esteu tots i totes invitades, tanquem les presentacions d'aquesta temporada, fins a setembre que continuarem.
-Recomanació lectora:
          Isabel Allende. Más allá del invierno. Editorial Círculo de Lectores
          Silvestre Vilaplana. La medium. Editorial Bromera
         
-Us avancem, per damunt, d'allò que anem a xerrar el programa Fulles al vent, pàgines obertes, que tenim demà.

Us esperem a les ones de la ràdio en la propera programació tardorenca. Us desitgem un requetebó estiu, plens de lectures i aventures, amb els llibres que podeu triar, gratuïtament... de la nostra Biblioteca.

La il·lustració és d'Ilaria Zanellato i està seleccionada, com totes les altres il·lustracions que fiquem en aquest espai, de LecturImatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada