dimarts, 13 de juny del 2017

La Biblio t'informa (28)


Avança el mes de juny i una setmana més estem ací, a les ones radiofòniques de Ràdio Cocentaina, per a compartir amb vosaltres informació sobre llibres, lectures, escriptors/es i sobre la nostra biblioteca. Com cada dimarts a les 11:30 del matí i això és tot un plaer. Apa! Anem-hi a pel programa d'avui!

Comencem de nou amb les efemèrides literàries:
  • Fernando Antonio Nogueira Pessoa (13 de juny de 1888), un dels més importants poetes i escriptors portuguesos.
  • Gonzalo Torrente Ballester (13 de juny de 1910), novel·lista, crític literari, dramaturg i periodista espanyol de la Generació del 36. Autor, entre altres, de Crónica del rey pasmado i Los gozos y las sombras.
  • Harriet Beecher Stowe (14 de juny de 1811), escriptora nord-americana i autora de La cabaña del tío Tom, una severa denuncia sobre l'esclavitud.
  • Salman Rushdie (19 de juny de 1947), escriptor angloindi en llengua anglesa, autor de Versos satánicos, obra que fou considerada  blasfema per Jomeini, qui va dictar l'ordre pública d'execució a tota la població musulmana del món; per lo que té que viure encara amagat.

Us animem a llegir o rellegir a tots/es aquests/es autors/es que trobareu al centre d'interès que hi ha a la Biblioteca i barrejar un poc les vostres lectures amb les lectures d'aquests escriptors/es ja clàssics, el que ens enriquirà.

-Secció: motxilla viatgera
         
-Recomanació lectora:
          Silvia Nanclares. Quién quiere ser madre. Editorial Alfaguara
          Ramón García Mateo / Fernando Vicente. De los álamos al viento. Editorial Factoria K libros
         
-Us avancem, per damunt, d'allò que anem a xerrar el programa Fulles al vent, pàgines obertes, que tenim demà.

Us esperem a les ones de la ràdio el proper dimarts i mentrestant... aneu llegint molt.

La il·lustració és d' de Erin Vaganos i està seleccionada, com totes les altres il·lustracions que fiquem en aquest espai, de LecturImatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada