dilluns, 16 de gener del 2017

Ignacio Blanco: Botiflers!!! Presentació del llibre a la Biblioteca de Cocentaina, divendres 10 de febrer a les 20 hores


Encetem l'any i les presentacions de llibres a la Biblioteca Municipal de Cocentaina amb una obra ben interessant, Botiflers!!!, d'Ignacio Blanco, un llibre editat per Balandra. Aquest llibre dóna testimoni del treball parlamentari d’Ignacio Blanco, diputat d’EUPV a les Corts valencianes durant la legislatura 2011-2015. Una etapa que va començar amb retallades de drets socials i serveis públics, va continuar amb el tancament de RTVV i va acabar amb la constatació del fracàs general del Consell d’Alberto Fabra.

Recopila 17 de les seues intervencions més incisives en les Corts, comentades per ell mateix i prologades pel periodista Adolf Beltran. Són 17 passatges que acrediten el “combat dialèctic, sovint des de la indignació” de qui ha estat exponent del “bon parlamentarisme entés com a instrument de lluita contra l'abús de poder”, destaca Beltran.

Aquesta activitat està organitzada per l'associació cultural contestana El Guaret. Tindrà lloc el proper divendres, dia 20 de gener de 2016, a les 20 hores, al saló d'actes de la Biblioteca de Cocentaina. La presentació estarà a càrrec d'Àfrica Ramírez, editora.

Quedeu tots i totes invitades!


LA PRESENTACIÓ S'AJORNA FINS EL PROPER DIA 10 DE FEBRER (20:00 HORES), DEGUT A LA CLIMATOLOGIA TAN COMPLICADA QUE TENIM AQUESTA SETMANA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada