dijous, 16 d’octubre del 2014

Visita dels alumnes de 6è del colegi San Juan Bosco a l'AHMC


Tots els alumnes de 6è del col·legi públic "San Juan Bosco" de Cocentaina, amb les seues mestres, han fet una visita a l'Arxiu Històric Municipal de Cocentaina. Han vist les seues instal·lacions i el seu contingut. Després, hem passat al saló d'actes de la Biblioteca per a contestar a totes les seues preguntes, a més de donar-los una xerrada sobre la importància del nostre arxiu, els documents que conserva i com, a partir d'aquests documents podem conèixer la nostra història.

També hem xerrat de quins suports, utensilis d'escriptura, enquadernació, llengües, etc. hi tenen els documents de l'arxiu. Després, se'ls ha repartir unes fotocòpies, d'un padró de Cocentaina del segle XIX, per a que realitzen una investigació històrica i passen a convertir-se en "joves historiadors".

Trobe molt important donar a conèixer el nostre passat, que se n'adonen els xiquets i xiquetes que la documentació de l'AHMC ens obri les portes als nostres avantpassats. Arrels ben profunds i llunyans per a una generació molt nova.

Us fiquem un tastet fotogràfic:











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada