dilluns, 13 d’octubre del 2014

Els passejants de l'illa de Xàtiva, de Josep Martínez: presentació a la Biblioteca de Cocentaina el 14 d'octubre de 2014





Aquest proper dimarts, 14 d'octubre de 2014, a les 20:00 hores, tindrà lloc al saló d'actes de la Biblioteca Municipal de Cocentaina la presentació de la novel·la de Josep Martínez, Els passejants de l'illa de Xàtiva, editat per Vibooks. Aquesta presentació està organitzada per la Garbera Cultural El Guaret -Cocentaina- i estarà a càrrec de Lola Bernabeu.

A les acaballes de l'any, al voltant d'una taula del petit bar Katowice, a la ciutat argentina d'Ushuaia, s'hi troben diferents personatges arribats d'arreu del món. Tots ells estan sols i lluny de casa justament en dies en què les famílies tenen el costum de recollir-se. Prop d'aquella geografia de frontera física i també personal els parroquians van, quasi sense voler, explicant-se els seus motius. Entre tots, però, hi ha un home que no en té, o almenys no en té cap que li semble a l'alçada de les raons dels altres. Els dies passen i s'acosta el cap d'any, per fi un cap d'any en soledat, sense festes ni fasts, al bell mig d'un estiu congelat.

Un llibre molt interessant que segur us encantarà. Esteu tots i totes invitades. Us esperem!

---------------



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada