dijous, 16 d’octubre del 2014

Totes les cançons parlen de tu: presentació del llibre de Xavi Sarrià a la Biblioteca de Cocentaina, divendres 17 d'octubre a les 20:00 h.



El proper divendres 17 d'octubre de 2014, a les 20:00 hores, a la Biblioteca Municipal de Cocentaina, es presenta el llibre de Xavi Sarrià -Obrint pas-, Totes les cançons parlen de tu, publicat per Sembra una nova editorial valenciana...


“Totes les cançons parlen de tu” és també el debut de Sembra Llibres, un projecte editorial i cooperatiu independent nascut al País Valencià i arrelat al territori que aspira a una cosa ben normal: consolidar el nombre de lectors en la nostra llengua i sumar-ne de nous, sobretot en les franges d’edat que no acaben de connectar amb la literatura en català.

Xavi Sarrià ens submergeix en la València dels anys noranta, una època en què es van viure les batalles socials, culturals i polítiques que en bona part expliquen la societat d’avui. Amb aquest teló de fons, Totes les cançons parlen de tu s’endinsa en les ferides que s’obren durant la vereda iniciàtica. Una novel·la emotiva que ens atrapa en la teranyina afectiva dels seus protagonistes per parlar-nos de les vivències i les absències que ens han fet qui som.

L'acte de presentació està organitzat per Garbera Cultural El Guaret i el grup de joves Socarrel i l'Ajuntament de Cocentaina a través de la Biblioteca Municipal. Esteu tots i totes invitades. Us esperem! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada