dimarts, 29 d’octubre del 2013

"El color de les quimeres. Tots Sants", llibre de Joan Borja: presentació a la Biblioteca el 29 d'octubre


Amb motiu de la proximitat de la nostra Fira de Tots Sants, volem informar-vos de la presentació del llibre de Joan Borja, El color de les quimeres. Tots Sants, que forma part de la col·lecció "Llegir en valencià: les nostres festes" -recordeu que es va distribuir el passat juliol en companyia del diari Levante-. El llibre té per escenari la nostra Fira i els personatges són socarrats.

Aquesta presentació tindrà lloc a la Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina -saló d'actes- el proper dimarts, 29 d'octubre de 2013, a les 20:15 hores

Esteu tots i totes invitats. Hi haurà una interessant i lectora sorpresa per als assistents.

--------

Una vegada més ha estat tot un plaer escoltar a Joan Borja a la nostra Biblioteca, més encara quan es presenta un llibre basat en la nostra Fira de Tots Sants i amb personatges molt nostres (hem descobert, gràcies a la xerrada de Joan, que algún d'ells forma part d'un imaginari col·lectiu molt antic). Joan ens ha relatat tot el procés de creació literària des de vessants diferents. La seua manera de ser i xerrar, la facilitat de paraula i gran bagatge històric i cultural de Joan en ha fet passar una inobilabe estona i motivar a la lectura del llibre El color de les quimeres, que aprofitem per a recomanar-vos (està a la nostra biblioteca i se'l podeu emportar en préstec).

Agraïm a tots i totes la vostra assistència. La regidoria de Cultura de Cocentaina va regalar el llibre a tots els assistents a l'acte. 

Us fiquem un tastet fotogràfic d'aquesta presentació:




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada