dimarts, 1 d’octubre del 2013

Jordi Gil, "Poemes i cançons": presentació a la Biblioteca el 3 d'octubre de 2013La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cocentaina, la Biblioteca Municipal de Cocentaina i l'editorial Babilonia tenen el plaer d'invitar-vos a la presentació del llibre-disc del poeta i cantautor Jordi Gil, Poemes i cançons. Aquesta presentació tindrà lloc al saló d'actes de la Biblioteca Pública Municipal (Pla de la Font, n. 10, Cocentaina) el proper dijous, dia 3 d'octubre, a les 19:30. La presentació estarà a càrrec de Vicent Camps. Gaudirem de molta i bona poesia i d'excel·lents cançons d'aquest "joglar d'Alcoi".

Us fiquem un tastet del llibre, el seu poema Presentació:

Presentació
(Jordi Gil)

Bona nit i benvinguts.
Si us plau em presentaré
sóc en Jordi Gil d'Alcoi,
un joglar d'aquesos temps.

Un idealista boig,
de volta de quasi tot,
tacat de blau i de roig
segons han bufat els vents.
Tracte amb versos manifestos,
sóc del poble missatger,
denuncie les injustícies
i el sofriment de la gent,
i em preocupe de somiar
quan sóc despert.

Bona nit i benvinguts.
Escolteu el que diré:
impera la solitud
passejant pels carrers.

Els valors més arrelats
van empeltats de diners,
tot allò que es pot comprar
per al parroquià té pes.

(...) 

---------------------------

Us fiquem una crònica en imatges i audiovisual per tal de fer un tastet d'aquesta interessant  i emotiva presentació:Esperant al públic i preparant el recital:Presentació del llibre-disc Poemes i cançons. A la taula, d'esquerra a dreta, Francisco Pérez -editorial Babilonia-, Vicent Camps -trovador i presentador de l'acte- i Jordi Gil. Paco Pérez ens va fer una breu descripció de la trajectòria de l'editorial Babilonia; Vicent Camps ens va recitar poemes sobre els cantautors i ens va parlar de la seua importància en l'actualitat i una recopilació de tot el llibre de Jordi Gil. Jordi Gil presentà el seu llibre, una trajectòria de tota la seua obra i la seua poesia actual.

Recital de Jordi Gil basat en el disc que acompanya el llibre:Fotografia entre amics, després del magnífic recital de Jordi Gil. D'esquerra a dreta, Milagro Sellés -Ràdio Cocentaina-, Jordi Gil, Vicent Camps, Paco Pérez i M. Dolores Insa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada