dimarts, 26 de maig del 2015

Presentació a la Biblioteca de Cocentaina de "La clau que obria tots els panys", de Carles Cortés: 29 de maig, a les 19:30 hores



Aquest proper divendres, 29 de maig de 2015, a les 19:30 hores tindrà lloc a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal de Cocentaina la presentació del llibre de Carles Cortés, La clau que obria tots els panys, editat per Bromera.

A l’illa d’Incastruç fan escola de nit i el sol es pon per l’est. Aquest territori singular es regeix per la Norma, que limita i ordena les accions dels seus habitants, sobretot els més joves. Toni és un d’ells. Aventurer nat, no s’hi conforma i desitja anar més lluny. Toni vol explorar les misterioses coves de l’illa i també anar més enllà de la seua mar dolça, fins al lloc on diuen que tot és al revés que al seu món. Per això ha decidit transgredir la Norma i, després de trobar un amulet amb ànima pròpia, emprendrà un viatge màgic i apassionant que canviarà per sempre la seua vida. 

Carles Cortés (Alcoi, 1968), doctor en Filologia Catalana per la Universitat d'Alacant, és professor titular de literatura catalana contemporània. Actualment és vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística d'aquella Universitat. 

Té publicades quatre novel·les –Veu de dona (2001), Marta dibuixa ponts (2003), Els silencis de Maria (2008) i Sara, la dona sense atributs (2010)s. Recentment, ha guanyat premis com el de narrativa eròtica La Vall d'Albaida (2009) o el de Teatre Ciutat d'Alcoi (2011). 

La presentació del llibre està organitzada per El Guaret amb a l'Ajuntament de Cocentaina -Biblioteca Municipal-.

Us invitem a tots i totes! Serà una manera lúdica, interessant i cultural de encetar el cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada