diumenge, 10 de maig del 2015

Dani Miquel presenta "Musiqueries: de Vinaròs a Oriola el país vola!" a la Biblioteca de Cocentaina: dijous, 14 de maig 2015, 18:00 hores



Aquest proper dijous, 14 de maig de 2015, a la sala infantil de la Biblioteca de Cocentaina, a les 18:00 hores, tindrà lloc la presentació del llibre-disc i recital de Dani Miquel , "Musiqueries: de Vinaròs a Oriola el país vola!". Una sessió especial per a tots els xiquets i xiquetes (...i els pares, avis, tios i un llarg etcétera). 

Us esperem a la Biblioteca per a cantar i ballar al ritme de la poesia musicada. No s'ho perdeu!!!

La vida és un viatge, i aquesta és la idea que Dani Miquel vol transmetre amb aquest tercer treball de Musiqueries. Un nou llibre/disc on trobarem personatges ben singulars com Enric Valor i les seues rondalles i també cantarem al ritme dels trens que recorren el nostre país i que han ajudat a canviar la vida de moltes persones. A més, tambñe descobrirem a un Joan Petit molt particular a qui li agraden tots els ritmes i a Feliu, que amb el seu rap ens fa riure amb les paradoxes dela vida moderna. I què dir de les cançonetes que sense adonar-nos les coneguem tots i tots i encara perduren malgrat les modes que van tan ràpides.

Aquestes cançons i moltes més les trobareu en aquest nou treball de Musiqueries de Dani Miquel, que va enregistrar al Teatre Micalet de València amb els músics Josep Alcover, Rafa Solves, Vicent Millo i Àlvar Carpí. En aquest tercer treball, com en tots els Musiqueries, a més de la música trobareu un llibre dissenyat per Joanra Estellés amb l’estil propi dels anteriors treballs per combinar text, imatge i música d’una forma atractiva i agosarada. Cada pàgina, cada nota, cada paraula, et permet olorar el flaire d’una feina pacient, el tacte sedós d’un treball fet a consciència i el gust exquisit d’un treball únic i necessari per fer volar el país. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada