dilluns, 16 de març del 2015

"Tenebra", novel·la d'Emili Gil: presentació a la Biblioteca de Cocentaina el dilluns 16 de març de 2015



Us informem que el dilluns dia 16 de març de 2015, a les 19:30 hores, tindrà lloc en el saló d'actes de la Biblioteca Municipal de Cocentaina la presentació del llibre d'Emili Gil, Tenebra. Esteu tots i totes invitades. Us esperem!


Tenebra convida els lectors a realitzar un viatge introspectiu cap a la vessant més desconeguda de l’ésser humà. És a dir: les seves pròpies profunditats. A través dels viaranys de la creació artística, exposa un grapat de dubtes que condueix a la recerca d’allò desconegut, impossible, potser infinit. A la investigació, en definitiva, de “quelcom nou”, com va definir Charles Baudelaire a Les flors del mal.

La novel·la, situada geogràficament a París, permet exposar un contrast encegador entre la ville lumière i la ville ténèbre. És un joc d’espills que evoca les diferents parts amb les quals és construïda la realitat. Els símbols, de tota mena, hi són tothora presents, i la relació que manté el protagonista amb els llocs palesen el vincle que existeix entre les persones i el planeta (topofília).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada