dimarts, 3 de febrer del 2015

Presentació a la Biblioteca de Cocentaina d' "El Manco Calderón i el seu temps", de Francesc Jover: dijous 5 de febrer a les 19:30 hores



Aquest proper dijous, 5 de febrer de 2015, a les 19:30 de la vesprada, tindrà lloc al saló d'actes de la Biblioteca Municipal de Cocentaina la presentació del llibre de Francesc Jover, El Manco Calderón i el seu temps. Una llegenda, un poble, una época, editat conjuntament per la Diputació d'Alacant i l'Ajuntament de l'Alqueria d'Asnar.

L'acte contarà amb la presència de l'autor, acompanyat de M. Dolores Insa -Arxivera i Bibliotecària Municipal- i Joan Jordà -poeta-. Un llibre molt interessant sobre el bandolerisme valencià del segle XIX i, concrétament, d'un dels bandolers més importants a la nostra Comarca del Comtat -doneu-li una ullada a l'article de Francesc Gisbert sobre aquest llibre-. És important conèixer el nostre passat i anar difonent-lo, com molt bé fa Francesc Jover.

El llibre no està a la venda, però se li regalarà a tots aquells que col·laboren amb 10 euros en la causa d'Esteban Cascant.

Esteu tots i totes invitades. Us esperem!


--------------------

Us fiquem un tastet fotogràfic de la presentació (aquesta vegada gràcies a les fotos de Rafa Grau Nadal)














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada