dimarts, 18 de novembre del 2014

La xitxarra ric-ric canta i balla per ací: animació poètico-musical per a xiquets i xiquetes, dijous dia 20 de novembre de 2014La setmana passada vàrem tenir el plaer de presentar a la Biblioteca el llibre de cançons infantils La xitxarra ric-ric canta i balla per ací. Va estar genial i com que ens vàrem quedar amb la mel a la boca hem pensat que els xiquets i xiquetes del nostre poble i de tota la comarca deurien de gaudir també de les nostres cançons.

Aquest proper dijous, 20 de novembre de 2014, a les 17:30 de la vesprada, tindrem a la sala infantil de la Biblioteca de Cocentaina una animació poètica-musical partint d'aquest llibre. Cantarem i cantarem junt a la xitxarreta que ja està a la biblioteca, grans i menuts. S'ho passarem d'allò més bé, segur. No s'ho podeu perdre!!!

A la lectura també s'aplega per la poesia, pel folklore i pel cant, així doncs és molt important que els xiquets i xiquetes gaudeixin del plaer d'escoltar i cantar, de poetitzar amb música i de conèixer el nostre ric folklore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada