dilluns, 10 de novembre del 2014

La xitxarra ric-ric canta i balla per ací: presentació a la Biblioteca de Cocentaina, 13 de novembre 2014



Aquest proper dijous, 13 de novembre de 2015, a les 19:30 de la vesprada, tindrà lloc al saló d'actes de la Biblioteca de Cocentaina la presentació del llibre de cançons infantils El xitxarra ric-ric canta i balla per ací. El llibre arreplega un grapat de cançonetes populars infantils fantàstiques per anar recuperant, coneixent i cantant les cançons infantils tradicionals (que malauradament van perdent-se).

Este és un projecte d'un grup de professors -Isabel Bernabeu, Moisès Diaz, Empar Ferre, Jesús Martínez, Patrícia Mollà i Maria Teresa Sellés- portant endavant i editat per ells, que va adreçat als xiquetes i xiquets, pares i educadors. El llibre està acompanyat d'un DVD realitzat pel alumnes del cicle formatiu de grau superior d'Educació Infantils del Centre Professional de Batoi -Alcoi-.

Així, la presentació d'aquesta setmana va adreçada als majors, per a que coneguen les cançons i les canten amb els xiquets. La propera setmana tindrem una animació poètica-musical, d'aquest mateix llibre, que anirà adreçada als xiquetes i xiquets especialment.

Ens agrada recuperar i enlairar el nostre folklore infantil, tan important per a conèixer i viure la nostra cultura!

Us esperem a tots i totes.

---------------------------

Us fiquem un tastet gràfic de la presentació:
















 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada