dimarts, 4 d’octubre del 2016

La Biblio t'informa: microespai lector a Ràdio Cocentaina (1)

Deixe que les paraules m'inunden, m'òmpliguen de saviesa i llibertat (ilustración de Jeannie Phan), en LecturImatges.


Bon dia a tots i totes! Aquest és el resum del que anem a xerrar hui al microprograma radiofònic La Biblio t'informa. Ja sabeu que ens podeu escoltar en directe tots els dimarts, des de les 11:30 a les 11:45 hores (o per internet)

-Aquesta setmana celebrem, entre altres, l'aniversari dels escriptor Gerardo Diego (3/X/1896) i de Juan Benet (7/X/1927), a més de les defuncions de Santa Teresa de Jesús (4/X/1582), d'Edgar Allan Poe (7/X/1849) i de Morris West (9/X/1999). Podeu llegir les seues obres a la Biblioteca de Cocentaina (si punxeu sobre els escriptor/es els enllaços us portaran als llibres que tenim a la nostra biblioteca sobre cadascú d'ells i elles).

-Us presentem la secció infantil de la nostra biblioteca, adreçada a xiquets i xiquetes de 0 a 12 anys.

-Aquest dijous, a les 19:30 de la vesprada, al saló d'actes de la nostra biblioteca, tindrà lloc la presentació del llibre de Mercè Climent, Mariola. Serra de Mariola, de l'editorial Bromera, dins de la seua col·lecció Llegir en valencià. Les nostres cançons, per tal de celebrar la festa del 9 d'Octubre llegint en la nostra llengua. Es repartiran llibres entre els assistents a l'acte.

-Recomanació lectora:
          Gerardo Diego. Obras completas. Poesía (3 vol.). Editorial Alfaguara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada