dijous, 23 de juliol del 2015

Estellés, de mà en mà: espectacle poètic al Centre Cultural El Teular de Cocentaina


La poesia, en estiu, ens refresca! Proveu-ho i ho comprovareu. Hui tenim la possibilitat de poder-ne gaudir: dijous 23 de juliol, a les 20:00 h, al Centre Cultural El Teular, podem escoltar i veure l'espectacle Estellés, de mà en mà.

  Francesc Anyó i Borja Penalba perpetren, diuen, riuen, canten, ploren i mengen Estellés; una barreja de veus i músiques amb una senzilla posada en escena, on els veritables protagonistes són els versos de Vicent Andrés Estellés. Us proposem un viatge per l’apassionat i apassionant univers estellesià. Un univers concret i precís, tendre, dolç, amarg, alegre, tràgic, divertit, dramàtic, sorneguer, culte, malparlat… Estellés, entre paraules tendres i paraules obscenes, acarona, colpix, grata, arrapa… Estellés ens conta històries contant les síl·labes, sense contar-les, cantant cançons… Estellés s’estima molt la vida i se l’estima amb el seu nom petit sempre en minúscula. Amb Estellés: de mà en mà volem compartir, amb qui ho desitge, aquest amor valent i digne per la vida.

Aquest espectacle està organitsat per la Universitat d'Alacant i conta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cocentaina.

No s'ho perdeu!!! L'entrada és gratuita. Us esperem... poemant a la fresca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada