dijous, 9 de gener del 2014

Sala d'estudi, en període d'examens, a la Casa de la Joventut

Sala d'estudi nocturna en època d'examens -il. Luo Qianxi-

El Consell de la Joventut i la Regidoria de Cultura han arribat a un acord per tal d’habilitar una zona d’estudi a Cocentaina durant les èpoques de l’any en què els i les estudiants necessiten un espai i un horari més ampli per a poder preparar els seus exàmens.

Així, la fórmula d’obertura que s’ha decidit és crear una borsa de voluntariat formada per les entitats que s’organitzen al Consell de Joventut, amb una retribució simbòlica, que s’encarregaria de fer les tasques de vigilància, obertura i tancament de la zona d’estudi.

Quant a la seua ubicació, la zona d’estudi estarà a la sala de dalt de la Casa de la Joventut. Pel que fa a l'horari, estarà oberta des del 7 de gener fins al 13 de febrer, de dilluns a dijous, de les 9 de la nit fins les 2 de la matinada. Els interessats i les interessades s’hauran d’apuntar a la Biblioteca Municipal, cada dia, per conèixer la demanda i així que la joventut contestana gaudisca d’aquest servei. Cal que hi haja un mínim de 5 signatures diàries per a l’obertura de la sala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada