dimarts, 4 d’abril del 2017

La Biblio t'informa (21)Nova setmana amb una informació lectora des de la nostra Biblioteca en aquest microespai radiofònic a Ràdio Cocentaina

Comencem de nou amb les efemèrides literàries i tenim a:


  • Marguerite Duras (4 d'abril de 1914), escriptora francesa autora, entre altres, de novel·les com El amante per la que va obtindre el Premio Goncourt en 1984. Gran dona i gran feminista,
  • Isaac Asimov (6 d'abril de 1992, mor) exitós i prolífic escriptor, autor d'obres de ciència-ficció, història i divulgació científica. A la Biblioteca de Cocentaina podem llegir entre altres Breve historia de la química, El cometa Halley, Amigos robots i Cien preguntas básicas sobre la ciencia. És el creador de les famoses Lleis de la Robòtica.
  • Charles Pierre Baudelaire (9 d'abril de 1821), que és el poeta de major impacte en el simbolisme francès. La seua obra poètica més important és Les flors del mal i, a més, podem llegir també El meu cor al descobert.
Us animem a llegir o rellegir a tots/es aquests/es autors/es que trobareu al centre d'interès que hi ha a la Biblioteca i barrejar un poc les vostres lectures amb les lectures d'aquests escriptors/es ja clàssics, el que ens enriquirà.

-Secció: Novel·la o Narrativa
-Recomanació lectora:
          Toti Martínez de Lezea. A la sombra del templo. Intriga y conspiración en la ciudad de Vitoria. Editorial Círculo de Lectores.
          Marta Abril / Horacio Helena. El llibre de les endevinalles. Editorial Beascoa.
         
-Us avancem, per damunt, d'allò que anem a xerrar el programa Fulles al vent, pàgines obertes, que tenim demà.

Us esperem a les ones de la ràdio el proper dimarts i mentrestant... aneu llegint molt.

La il·lustració és de Tom Haugomat i està seleccionada, com totes les altres il·lustracions que fiquem en aquest espai, de LecturImatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada