diumenge, 11 de desembre del 2016

Exposició de Llibres Infantils i Juvenils per regalar en Nadal 2016: Biblioteca de Cocentaina


Un any més la Biblioteca Municipal de Cocentaina ha organitzat una Exposició de Llibres Infantils i Juvenils, publicats al llarg de 2016, per tal d'orientar als xiquets/es, als pares i mares i als mestres a l'hora de fer una bona tria de llibres per regalar en Nadal.

Podeu trobar llibres de tot tipus, classificats per edats de 2 a 12 anys -de dos en dos anys-, més unes seccions especials de llibres infantils nadalencs, llibres de poesia infantil i juvenil, llibres d'informació i llibres per als pares. Llibres originals, seleccionats per la seua originalitat, diversitat, qualitat literària i il·lustrativa, temàtica, gènere, etc. 

Us invitem a vindre i remenar, llegir i fer una bona tria. Ja sabeu de la importància de regalar llibres als xiquetes i xiquets des de menudets, d'anar formant la biblioteca personal del vostre fill/a dintre de la biblioteca familiar. Però no tots els llibres que trobem són adients i ara teniu l'oportunitat de trobar-ne un bon grapat de superxulos.

L'exposició està oberta des del dia 12 al 22 de desembre de 2016 i la podeu visitar en horari de biblioteca (de dilluns a divendres, de 9:00 a 13:30 y de 16:00 a 20:00 hores i els dissabtes de 10 a 13:30 hores). Us aconsellem vindre junts, adults i xiquets, per tal de fer una millor tria.

Ja sabem que la carta al Pare Noel i als Reis Mags s'ompli de joguines i enguany, com sempre us diem, esperem que també s'òmpliga de llibres, dels que gaudirem tot l'any.

Us esperem a la Biblioteca de Cocentaina per descobrir nous camins per la lectura. A més, podeu consultar una interessant GUIA DE LLIBRES INFANTILS Y JUVENILS PER REGALAR, NADAL 2016, que edita la Biblioteca de Cocentaina, on trobareu els llibres que hi ha a l'exposició.

Com volem que aquests Nadals siguen molt lectors, al programa Fulles al vent, pàgines obertes, que la Biblioteca emet totes les setmanes (dimecres, a les 19:00 hores), tindrem des d'ara fins al Dia dels Reis Mags, programes especials recomanat-vos llibres per a Nadal, cada setmana adreçat a un grup d'edat. No s'ho perdeu!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada