dimecres, 9 de desembre del 2015

Exposició de Llibres Infantils i Juvenils per a regalar en Nadal, 2015: "Al Nadal, llibres de regal". Biblioteca de Cocentaina


Ja estem en temps de Nadal i segur que molts i moltes de vosaltres esteu pensant en què regalar. Des de la Biblioteca Municipal de Cocentaina us recomanem que entre els regals nadalencs inclogueu els llibres. Regalar llibres es regalar informació, imaginació, creativitat, cultura... Si regalem llibres als xiquets i joves estem fomentant la lectura des de casa i, això, és molt important.

Com que al llarg de l'any s'han editat tants i tants llibres, per tal de no perdre's pel món de les novetats editorials, a la Biblioteca tenim una Exposició de Llibres Infantils i Juvenils, amb una selecció de novetats, classificada per edats des de 2 fins a 12 anys, amb un apartat especial de llibres de poesia infantil i llibres per a regalar als pares. Llibres en castellà i valencià, llibres d'aventures, de fantasia, de viatges, d'emocions, de jocs, d'informació... tots xulos i diferents per a que fem una bona tria.

L'exposició es pot visitar des del dia 9 al 22 de novembre, en horari de Biblioteca ( dilluns a divendres de 9:30 a 11:30 i de 16 a 10 hores, dissabte de 10 a 13 hores ). El més adient es visitar-la en família: mirar els llibres, triar els que més ens agraden, anotar-los en la carta i... desitjar que entre els regals apareguen eixos llibres especials que s'hem triat.

A més, podeu consultar la Guia de Llibres Infantils i Juvenils, Nadal 2015, punxant al damunt de l'enllaç.

Us recordem que tan important és regalar llibres com compartir lectura i ara, els dies de Nadal, és quan més temps tenim per fer-ho.

Us esperem a la biblio! Us encantaran tots els llibres que hi ha, això si, no surten de publicitat a la televisió, però tenim ara la oportunitat de conèixer-los i triar-ne.

Bon nadal i bona lectura. 

Al Nadal, llibres de regal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada