dijous, 9 de juliol del 2015

Motxilla viatgera: viatgem amb els llibres tot l'estiu. Fomentant la lectura a l'estiu


Segur que molts/es de vosaltres esteu preparant la maleta per a viatjar. Us recordem que entre les diferents coses que fiqueu cal recordar-se'n dels llibres. Viatjar i llegir són dos dels millors plaers de l'estiu.

Un any més, a la Biblioteca tenim la "Motxilla viatgera", o siga, podeu acudir ara a la Biblioteca de Cocentaina i emportar-se en préstec tots els llibres que penseu que aneu a llegir-se al llarg de tot l'estiu i tornar-los abans del 5 de setembre. No cal anar renovant-los. És un préstec  especial per a que allà on estem pugam llegir els llibres de la biblio. Podem triar-ne un o molts, llibres d'adults o llibres infantils i juvenils. A més, si els volem tornar (perquè no ens han agradat o ja els hem llegit i en volem altres), podem fer-ho. Ja sabeu que la biblioteca obri al llarg de tot l'estiu, pel matí i per la vesprada (consulteu l'horari de la Biblioteca).

Us recomane, també, que li doneu una bona ullada a les recomanacions que tenim. No sols cal llegir les novetats bibliogràfiques, doncs hi ha llibres molt interessants en el fons bibliogràfic de la biblioteca i que, tal vegada, ens han passat desapercebuts.

Davant de qualsevol dubte o necessitat d'informació, pregunteu-nos a les bibliotecàries que us podrem ajudar en la tria.

Passeu un molt bon estiu lector i aprofiteu-se'n de la Motxilla viatgera. Gaudim de l'estiu i llegim!!!

Viatgem amb els llibres, viatgem amb la lectura. Omplim la nostra motxilla de llibres!

La il·lustració és de David Doran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada