dimecres, 10 de desembre del 2014

Guies de Lectura Infantils i Juvenils per a regalar en Nadal 2014. Trieu els vostres llibres

Al Nadal, regalem llibres! -il·lustració de Tiny Red-

Però que bonics, màgics i interessants són els llibres infantils i juvenils que s'han editat al llarg de 2014! Hi ha tants i tan diferents, tan originals, que és difícil fer una tria. Per tal d'ajudar-vos, un any més a la Biblioteca Municipal de Cocentaina tenim una Exposició de Llibres Infantils i Juvenils, seleccionats per edat (2 a 12 anys), per tal que els pugau veure i fer una bona tria. L'exposició estarà oberta des del dia 9 fins al 20 de desembre i podeu visitarla en horari de biblioteca (dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 16 a 20 hores; els dissabtes de 10 a 13 hores). Ja sabeu que, com sempre, els criteris per tal de seleccionar aquests llibres són: qualitat literària i il·lustrativa, originalitat, contingut, diversitat... d'editorials grans i menudes, en català i castellà.

Us invitem a visitar-la, els pares amb els fills, perquè estem segures que hi ha un grapat de llibres que us encantaran. Agafeu paper i llapis i feu una bona tria (a més de portar-se molt bé per a que els Reis Mags o el Pare Noel ho tinguen en compte) i després fiqueu la nota dins de la carta junt als altres regals que es demanem per nadal.

A més, des d'aquest raconet d'internet, us fiquem una Guia de Lectura, també classificada per edats, per tal d'ajudar-vos en la vostra tria. Esperem que les guies de lectura us siguen útils -en casa, en l'aula, en la biblioteca...- i orientatives. Davant de tant llibre el millor és que agafeu el llistat, se'l imprimiu (els llibres del grup d'edat que us interesse) i la repartiu al pares o als xiquets, per tal de buscar-los en les llibreries i triar els que més ens agraden. Cada lector/a té el seu llibre i els pares són els que millor ho saben.

Recordeu, En Nadal, el llibre el millor regal i aquest any tenim Una pluja de llibres per Nadal / Una lluvia de libros en Navidad. Si volem que ells valoren la lectura comencem a valorar-la nosaltres. Regalem llibres i, després, compartim la lectura, ara i tot l'any.

Podeu veure cadascuna de les guies, classificades per grups d'edat, punxant al damunt de la seua selecció. Hi ha de tot tipus, molt diferents, de tots els preus,... 

Guies de lectura de llibres infantils i juvenils per a regalarBon Nadal i molt bona lectura a tots i totes!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada