dilluns, 9 de desembre del 2013

Exposició de llibres infantils i juvenils (2-12 anys) per a regalar en Nadal, en la Biblioteca de Cocentaina


 És molt important incloure llibres entre els regals de Nadal. Un llibre, més encara si es comparteix la lectura, és sempre una inversió al joc, a l'aventura, a la imaginació, a la informació i un llarg etcètera. I és també molt important, per a fomentar la lectura des de casa, que els xiquets i xiquetes s'acostumen a demanar llibres en la seua carta al Reis Mags o Pare Noel i que en reben. Els llibres no surten a la publicitat de la televisió i això fa que, de vegades, se'ns despiste demanar-se'ls.

Per això, una vegada més la Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina ha muntat una exposició de llibres infantils i juvenils, per a que la visiten els xiquets amb els seus pares i fagin la tria d'allò que més els agrada. 

Hi ha llibres de tot tipus, tots seleccionats i agrupats per edats -des de 2 fins a 12 anys-. Però a més tenim unes seccions especials de llibres de poesia, llibres per jugar i experimentar, llibres d'informació i també per a pares i mares.

Molta varietat i originalitat en aquest fons bibliogràfic. Mirem, repassem, anotem el que ens agrada. L'exposició es pot visitar des de hui, dia 9 fins al dia 20 de desembre inclusiu, en horari de biblioteca: de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 hores i de 16 a 20 hores, el dissabte de 10 a 13 hores.

 No s'ho perdeu!!! Feu una bona tria i en Nadal regalem llibres. Segur que aquests us encantaran. 

A més estem editant una Guia de Lectura de LIJ que penjarem als blogs i anem comentant diferents llibres en:

-blog de Poesia Infantil i Juvenil: llibres de poesia  infantil i llibres de poesia juvenil

-blog de Pinzellades al Món: llibres il·lustrats i àlbums il·lustrats

-blog d'Ones de llibres: programes especials de llibres per regalar en Nadal.


I mireu aquest vídeo per tal de donar-vos un tastet:


Exposició LIJ per regalar en Nadal


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada