dimarts, 17 de novembre del 2015

Presentació de llibres infantils de Carles Cano a la Biblioteca de Cocentaina: 19 de novembre 2015, 18:00 hores



De nou estem de moguda a la Biblioteca de Cocentaina doncs aquest proper dijous, dia 19 de novembre, a les 18:00 hores, tindrem a l'escriptor i gran animador a la lectura, Carles Cano, i a l'il·lustrador Paco Giménez, presentant-nos els seus darrers llibres.

Serà una vesprada molt especial per a tots els assistents, doncs sempre és un plaer compartir lectures i humor a la casa dels llibres, a la biblioteca. Aquesta presentació va adreçada, especialment. a tots els xiquets i xiquetes -i als adults també- d'entre 6 i 12 años, dons és l'edat recomanada per aquests nous llibres.

Xerrarem sobre:

-¡Cenicientaaa!, editat per Bruño (castellà)
-Querida Blanca, editat perAnaya Infantil y Juvenil (castellà)
-L'arbre de les bruixes, editat per l'Institut Juan-Gil Albert, dins la col·lecció Aladroc (valencià)
-La princesa Totpamí, editat per Bromera
-29 poemes per al dia a dia i un per a la nit, editat per Bromera (poesia infantil en valencià)

Són tots llibres superxulos, així que animeu-se a vindre i comproveu-ho. Quedeu tots i totes invitades.

dimarts, 3 de novembre del 2015

"Un cuento y veinti3 sonrisas", presentació del llibre i inauguració de l'Exposició de les Mona Lisa: Biblioteca de Cocentaina, 6 novembre 2015



Estem de festa artística perquè visita la Biblioteca Municipal de Cocentaina la Mona Lisa. Que no s'ho creeu? 

Doncs podeu comprovar-ho aquest proper divendres, dia 6 de novembre de 2015, a les 18:00 hores, que es presenta l'àlbum il·lustrat Un cuento y 23 sonrisas, d'Aurora Ruá amb il·lustracions de Pablo Auladell, Jacobo Muñiz, Mónica Carretero, Kike Castaño, Aitana Carrasco, David Pintor, Carlos Ortín, Cecilia Varela, AnnaLaura Cantone, Miguel Calatayud, Iban Barrenetxea, Ángel Trigo, Eugenia Nobati, Valeria Gallo, Paula Alenda, Sonja Wimmer, Susana Rosique, Viviana Bilotti, Clau Degliuomini, Julio Antonio Blasco, Fernando Falcone i Poly Bernatene. Un llibre preciós editat per La Guarida.

El llibre ens narra una història ben estranya i curiosa sobre la Mona Lisa i cada artista ens dona la seua particular, bella i original visió d'aquesta pintura, tal vegada la més famosa de la història de l'art. Un llibre magnífic per apropar-nos a la creativitat artística, per a fomentar-la entre els xiquets/es i els adults, per a descobrir el joc de l'art.

A més, a la Sala de Lectura Infantil de la Biblioteca de Cocentaina, Mireia Estepa, Alcaldessa de Cocentaina, inaugurarà l'Exposició amb totes les Mona Lisa que surten al llibre i podreu comprovar com són d'originals les versions d'aquest quadre. Són molt poques les oportunitats que tenen els nostres xiquets i xiquetes de visitar una exposició d'art especialment adreçada a ells, així que no s'ho podeu perdre.

Els tres col·legis d'Educació Infantil i Primària de Cocentaina rebran un regalet amb la seua visita, tot gràcies a Fernando, editor de La Guarida y gran amant dels llibres, l'art i la difusió lectora.

Amb aquest acte de presentació del llibre i exposició, la nostra Biblioteca enceta les Activitats d'Animació Lectora que tots els anys realitzem conjuntament amb els col·legis de Cocentaina -també de la Comarca del Comtat- i els pares. Enguany el tema central de l'animació serà la il·lustració i l'art als llibres infantils.

Quedeu tots i totes invitades, grans i menuts. Us esperem!!!