dimarts, 28 d’abril del 2015

"Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula", presentació a la Biblioteca de Cocentaina: 30 abril 2015


El més d'abril va acabant, un més ple de llibres i activitats de foment lector que hem tingut a la Biblioteca de Cocentaina. Res millor per acomiadar-se que fer-ho donant-li la paraula a Ovidi Montllor.

Aquest proper dijous, 30 d'abril de 2015, a les 19:30 hores, tindrà lloc al saló d'actes de la Biblioteca Municipal de Cocentaina, la presentació del llibre de Jordi Tormo, "Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula"

Esteu tots i totes invitades. Us esperem, entre vers i vers...

divendres, 17 d’abril del 2015

Tertúlia literaria amb Joan Benisiu: divendres 17 d'abril a les 19:00 hores, en la Biblioteca de Cocentaina



Divendres 17 d'abril. 19:00 hores, a la Biblioteca Pública Municipal Pare Arques, tindrà lloc una  Tertúlia literària amb Joan Benesiu -pseudònim de Josep Martínez Sanchis, professor de Filosofia de l'IES Pare Arques-, al voltant del seu llibre Gegants de Gel (Els Passejants de l'illa de Xàtiva), llibre fou presentat ja a la nostra Biblioteca.

La tertúlia està organitzada per  El Guaret i Joves Socarrel i està oberta a tots els lectors i lectores. Us esperem.

dilluns, 13 d’abril del 2015

"Al-Azraq. El visir que somiava la muntanya", de Just Sellés. Presentació a la Biblioteca de Cocentaina el dijous 16 d'abril de 2015


Encetem les presentacions de llibres en aquest període primaveral amb Al-Azraq. El visir que somiava la muntanya, de Just Sellés. Aquesta presentació tindrà lloc el proper dijous, 16 d'abril de 2015, a les 19:30 de la vesprada, al saló d'actes de la Biblioteca de Cocentaina.

Ja vàrem tenir el plaer a la nostra biblioteca de presentar l'anterior llibre de Just Sellés, Al-Azraq, El Blau, una novel·la històrica sobre aquest enigmàtic personatge (novel·la que podeu llegir a la Biblioteca de Cocentaina); doncs ara l'autor ens presenta un nou llibre sobre ell, però en aquest cas de divulgació històrica. Molt interessant.

Acompanya la presentació del llibre el compositor i músic Vicent Savall, que interpretarà l'obra musical de la seua autoria "Al-Azraq".

Esteu tots i totes invitades. Us esperem!!!

------

Us fiquem un tastet fotogràfic:








Mor Günter Grass. Llegim els seus llibres a la Biblioteca de Cocentaina



S'acomiadem de Günter Grass, gran escriptor.  Günter Grass, guardonat amb el Premi Nobel de Literatura l'any 1999, s'ha mort als 87 anys. Grass va ser reconegut amb alguns dels premis més destacats de la literatura com el Premi Büchner el 1965, el premi més prestigiós d'Alemanya. Nascut el 1927 a Gdansk (Polònia), el seu reconeixement com a escriptor li va arribar al 1959 amb The Tin Durm (El timbal de la llauna) i l'any 2007 va reconèixer a Tot pelant la ceba, una obra autobiogràfica, que havia militat a les joventuts hitlerianes. Aquesta confessió va provocar un gran rebombori a Alemanya.

A la Biblioteca e Cocentaina podeu llegir aquestes obres seues: 

-El tambor de hojalata
-La ratesa
-El meu segle
-Mals averanys

Una literatura densa, de qualitat, de la que  cal llegir i rellegir.