dimarts, 20 de gener del 2015

Presentació d' "Això era una volta..." de Jordi Raül Verdú, el dia 22 de gener de 2015, al Centre Cultural El Teular -Cocentaina-



Continuem amb la presentació de llibres, fomentant la lectura entre xiquets i majors. Aquesta vegada la Biblioteca de Cocentaina presenta el llibre de Jordi Raül Verdú, Això era una volta..., editat per Perifèric.

L'acte de presentació tindrà lloc el proper dijous, 22 de gener de 2015, a les 17:30 hores, en el Centre Cultural El Teular -Cocentaina. Serà una presentació teatralitzada, a càrrec de La Dependent. L'acte està organitzat per la Mancumonuitat l'Alcoià -el Comtat i l'Ajuntament de Cocentaina, a través de la regidoria de Cultura.

Un bon i interessant recull de contes de les nostres terres, en valencià, per a gaudir grans i menuts, pares amb els seus fills i filles. No s'ho podeu perdre!

Esteu tots i totes invitades. Us esperem!!!

dilluns, 12 de gener del 2015

"Contes de riurau", de Pepa Guardiola: presentació a la Biblioteca el dojous 15 de gener


Any nou, activitats lectores noves. Comencem l'any d'una manera fantàstica, amb relats nostres i escrits en valencià. El proper dijous 15 de gener de 2015, a les 19:30 hores, tindrà lloc al saló d'actes de la Biblioteca Municipal de Cocentaina la presentació del llibre de Pepa Guardiola, amb il·lustracions de Ximo Gascón, Contes de riurau, publicat per Edicions 96.

Fomentem la nostra cultura, fomentem la lectura! Pas a pas, llibre a llibre, anem fent camí lector. La presentació inclourà música i la narració d'un conte.