dilluns, 29 de setembre del 2014

Presentació a la Biblioteca de Cocentaina del llibre de Marisa Abad, "Sed de agua": dijous, 2 d'octubre de 2014


Estem en plena tardor i la Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina enceta les seues activitats de nou. Aquesta vegada tenim el plaer d'invitar-vos a la presentació de l'últim llibre de l'escriptora contestana Marisa Abad, Sed de agua, que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal (Pla de la Font, n. 10) el proper dijous dia 2 d'octubre de 2014, a les 20:00 hores.

La presentació estarà a càrrec de M. Dolores Insa Ribelles. Esteu tots i totes invitats. Us encantarà esta novel·la històrica de Marisa Abad i tindreu l'oportunitat d'escoltar i assabentar-se del procés de creació de la novel·la.



Marisa Abad va nàixer el 8 d'octubre de 1968. Tota la seua vida ha transcorregut entre números a causa del seu treball d'administrativa i de comptable, encara que la seua passió per la lectura i l'escriptura es va despertar en ella molt enjorn. Després de publicar la seua primera novel·la, Crónica de los sentidos, va seguir amb Música de fondo, sempre mostrant uns escenaris i una forma de contar històries molt reals.

En Sed de agua, la seua tercera novel·la, situa l'acció en aquest començament del segle XXI, però amb flashbacks al passat segle XVIII, temps en què un llibre, el Popol Wuj dels maies, és protagonista. També el futur, amb el problema peremptori de l'escassetat d'aigua potable a la qual s'enfronta la Humanitat, és un dels temes principals. Entre passatges minuciosament descriptius dels protagonistes, els diversos fils argumentals acaben confluint...
 
No s'ho perdeu!!!
 -----------------------------------

Us fiquem un tastet fotogràfic de la presentació -a la taula: Marcela Richart, regidora de Cultura de Cocentaina, junt a Dolors Insa, bibliotecària i presentadora del llibre, i Marisa Abad, autora de "Sed de agua". Gràcies a tots i totes per la vostra assistència.


















dilluns, 8 de setembre del 2014

Horari de la Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina



Informem a tots i totes les usuaries de la Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina que a partir de hui, 8 de setembre de 2014, deixem endarrere l'horari d'estiu i comencem l'horari normal de la biblioteca. Us el recordem:

HORARI BIBLIOTECA MUNICIPAL DE COCENTAINA


DILLUNS A DIVENDRES

Matins: 9:30 a 13:30 hores
Vesprades: 4 a 8 hores

DISSABTES

Matins: 10 a 13 hores

Us esperem a tots i totes, tenim una llarga singladura lectora que compartir i segur que us encantarà.