divendres, 27 de juny del 2014

Horari d'estiu, 2014, a la Biblioteca de Cocentaina


Aquesta setmana finalitzem l'horari normal de la biblioteca. El dilluns estrenem l'horari d'estiu a la Biblioteca de Cocentaina: des del dia 30 de juny fins al dia 7 de setembre inclusiu. Seguim obrint tots els mesos d'estiu, pel matí i per la vesprada (no es tanca per vacances), però canvia l'horari de la vesprada, adequant-se més al ritme dels usuaris de la biblioteca. Els dissabtes estarà tancada.

Horari d'estiu a la Biblioteca de Cocentaina, de dilluns a divendres:

-Mati: 9:30 a 13:30 hores
Vesprada: 18 a 20:30 hores

Us esperem a la Biblio!!!  Tot un estiu per a llegir i gaudir de la lectura, sols o en companyia, grans i menuts. Passeu-ho requetebé llegint. 

dilluns, 16 de juny del 2014

Concert infantil a la Biblioteca de Cocentaina -19 de juny de 2014-: Bertomeu i el seu "Pirata Pataxula en el Tresor del Monstre"


Estem d'enhorabona!!! El curs escolar ja quasi ha finalitzat i els xiquets i xiquetes estan preparant les vacances d'estiu. A la Biblioteca Municipal de Cocentaina s'han realitzat un grapat d'activitats de foment a la lectura i ara volem acabar amb una festa.

El proper dijous, 19 de juny de 2014, a les 18:00 hores, a la Sala Infantil de la Biblioteca de Cocentaina, tindrà lloc un concert infantil. Presentem el llibre-disc de Bertomeu, El pirata Pataxula en El Tresor del Monstre, amb il·lustracions d'Empar Bou, editat per Bullent. El primer tresor que hagué de buscar el pirata Pataxula amb la seua tripulació va ser el tresor del monstre. Quina mala sort! Però era el que deia El Llibre dels mapes... En aquest llibre trobareu una història sobre el valor de l'amistat i el respecte a la diferència. Duu un cd amb el conte dramatitzat i les següents cançons: Cançó del pirata Pataxula, Cançó dels Pirates, Cançó del llibre dels mapes, Cançó de la cova, Cançó de les pirates i Cançó del monstre.

Aquesta festa, amb música i cançons infantils, l'hem organitzada junt a la Coordinadora l'Alcoià i el Comtat pel Valencià. Molt de ritme i alegria per donar la benvinguda a l'estiu, així que no s'ho podeu perdre.

Esteu tots i totes invitats. Us esperem!!!